петък, 24 август 2012 г.

ВИДОВЕ МАСАЖИ в Power Plate Студио РЕЛАКС

ü     МАСАЖ „РЕЛАКС”
Релаксиращият масаж е пасивен метод. При него се използват различни похвати, чрез които се  предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес. Релаксиращият масаж се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент.

ü     ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
Масажът се прилага върху цялото тяло, като се използват разнообразни техники: поглаждане на  кожата, разтриване, размачкване на мускулите, използване на потупвания и вибрации. Степента на натиск и честотата на прилаганите техники зависят от  частта на тялото, върху която се използват. Класическият масаж оказва отпускащо въздействие върху тялото, тонизира организма, освобождавайки го от умората, действа ободряващо върху психиката, като подобрява функцията на нервната система.

ü     АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Извършва се с помоща на специални техники и етерични масла. Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите.

ü     СПОРТЕН МАСАЖ
Прилага се при хора спортуващи за здраве и удоволствие или при спортисти. Целта на спортните масажи е да облекчи стреса и напрежението в телесните тъкани, които се акумулират по време на физическа активност. Спомага за предотвратяване прекаленото разтягане и пренатоварване на мускулите, като повишава гъвкавостта, намалява мускулното напрежение и премахва умората.

ü     МЕДЕН МАСАЖ
Всички знаем за лековитите тайни на меда, но малко от нас знаят, че навлизайки през кожата съставките му се приемат от организма на 90% Изпълнява се на неокосмени участъци. Целта е отстраняване на натрупаните токсини от тъканите на организма. Масажът с мед влияе силно тонизиращо или релаксиращо на целия организъм, в зависимост от целта, която сме си поставили.  Особено ефективен е при артроза, белодробни заболявания, чернодробни болести, главоболие, безсъние, депресии, синдром на хроничната умора и др. Много е подходящ за пушачи и за хора изложени на негативни фактори в ежедневието си.

 ü     ЧАСТИЧНИ МАСАЖИ                                                                                    
Частичният масаж е по избор на една от следните зони: 

гръб - за да свалите напрежението от продължително седене или натоварване;
крака - за да намалите болките и отоците от продължително стоене
ръце-за да се отърсите от нервността;
глава - за да се отпуснете и освежите.
Изключително подходящ за хора, подложени на напрежение, с натрупана умора и с продължителни болки!


Масажите ще направят живота Ви по-лесен и по-приятен.
Възползвайте се!


Няма коментари:

Публикуване на коментар