четвъртък, 3 юли 2014 г.

Една добра тренировка е...

... тази, в която падате мъртъв от умора накрая ??...

!!!
Това е мит, че ако не сте изчерпани до края на Вашата тренировка, това означава, че не сте направили достатъчно. Истината е, че Вашата тренировка трябва да бъде в съответствие с възможностите на организма ви. Вие трябва да се чувствате щастливи и свежи след тренировка. 

Само тогава тя ще ви донесе дългосрочен успех.

Ето какво Ви предлага Студио Релакс:

Тренировка от половин час, два или три пъти седмично е нещо, което лесно можете да вместите в графика си. Това зависи само от Вас. Можете да се организирате така, че да намерите време за грижа за здравето си и за добрия си външен вид.

Защото в Студио Релакс?

Всеки е с индивидуален хранителен режим имащ за цел да Ви научи да се храните правилно, да разбирате и да познавате тяло си, спрямо сезоните, здравословното състояние и без ограниченията и забраните…. 

Всеки, който е на индивидуална програма получава своя лична тренировъчна сесия, за своите лични проблемни зони, спрямо своите физически възможности, потребности, сила, гъвкавост, възраст и емоционално състояние…

Масажите, които Ви предлагаме са онова моделиране на тялото, което е в унес с Вашата потребност …

Козметиката, която Ви предлагаме е натурална, българска и винаги избрана за Вашата кожа и Вашето тяло…

Защото тези, които ни се довериха не само изглеждат добре, 
увстват се добре, но и най-важното: 
Здравословните и показатели на мазнини, метаболизъм, мускулна маса, висцерални мазнини, вода в тялото СА В МЕДИЦИНСКАТА, ДОРИ И В ЕСТЕТИЧНАТА НОРМИ и то:
БИХМЕ КАЗАЛИ ЗАВИНАГИ!!! 
(е стига те самите да не са безотговорни към себе си)

Как завинаги???
Завинаги, защото Вие вече знаете кога, как и с какво да се храните. Храните се, спортувате и живеете така, че да получавате все повече енергия.Енергията използвате като енерция, която да направи тялото издръжливо, да направи фигурата красива, да събуди тонуса Ви, да Ви накара да имате хубави и щастливи дни…
Защото това, което е изписано на лицето Ви е Вашето здраве….завинаги!!!

Завинаги, защото човек може и трябва да се научи да живее живота си така, че да е доволен…завинаги!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар