вторник, 1 април 2014 г.

Спортен Център за здравословно отслабване



Решили сте да започнете да спортувате. Поздравления!
Това е първата стъпка по пътя за ново и подобрено тяло и ум.
Тренировка от половин час поне три пъти седмично звучи като нещо, което трудно можеш да вместиш в графика си. Истината обаче е, че това зависи само от теб. И че можеш да се организираш така, че да намериш време за грижа за здравето си и за добрия си външен вид.

Ето няколко начина:

1. Намери най-подходящото време за тренировката си
Избери кога е най-удобно за теб да тренираш в зависимост от останалите си ангажименти. За някои хора най-удобно е сутрин, веднага след като станат. За други – след работа. 

2. Запиши тренировките в календара си
Тренировките ти са също толкова важни, колкото останалите ти ангажименти. Не ги подценявай и ги запиши в графика си. Така няма да ги забравяш и ще се организираш по-лесно да спазваш часовете, които сам си си избрал.

3. Намери си партньор за тренировки
Ако се уговориш със свой приятел да ходите заедно на зала всеки ден или през ден след работа, това ще е допълнителен стимул за теб да не пропускаш тренировките. Когато знаеш, че някой те чака и разчита на компанията ти, по-трудно ще се поддадеш на мързела. 

4. Избери си вид тренировка, която ти е приятна
Това звучи съвсем логично – колкото по-приятна ти е тренировката ти, с толкова повече готовност ще я очакваш. Така ще съчетаеш полезното и приятното и ще направиш тренировката си нещо, което чакаш с нетърпение.

5. Споделяй с други хора прогреса си
Ако нямаш нищо против споделянето, можеш да споделяш с приятелите си как вървят тренировките ти и какви резултати постигаш. Идеята е едновременно да споделяш, да се мотивираш, а защо не да мотивираш и другите.

гр.Стара Загора
ул.Света Троица 84
0878/ 988 974
0897/ 861 319
0889/ 983 515

Няма коментари:

Публикуване на коментар