вторник, 15 ноември 2016 г.

Студио Релакс

Защо да спортувам в Студио Релакс


1/ Всяка тренировка е с продължителност 30мин.,но се равнява на 1½ ч от всеки друг спорт.

2/ Рower Рlate и FLOWIN, BOSU, T-Bow са мултифункционални. Те натоварват малки и големи мускулни групи едновременно, като задължително във всяко упражнение участват минимум 3 мускулни групи. Това допринася за натоварвате до 95% мускулите, като щади на 100% ставите и сухожилията.

3/ Тренирайки на Рower Рlate и FLOWIN Вие спортувате, чрез собственото си тегло, като сами определяте степента на натоварване, спрямо собствената си издръжливост. Енергоразхода се увеличава следствие на Вашата динамичност и интензивност.

4/ Всеки спортуващ изпълнява упражненията според собствените си възможности и спрямо собствените си сили. След всяка изминала тренировка, потенциално се развиват нови и различни умения и качества. Целим да направим упражненията като „даваме всичко от себе си“, а не като „самосъхраняваме силите си“.

5/ В дамски фитнес Релакс уредите са хидравлични и безопасни. При тях се тренирата едновременно мускулни групи антагоности. По този начин не само се постига постоянно натоварване на мускулите, но добре се кръвоснабдяват и всички сухожилия и връзки. Така се постига благоприятен ефект по отношение на ставите. Това води до хармонично и балансирано развитие на всички мускули в цялото тяло. Уредите са подходящи и за деца и тийнейджъри.

6/ Груповите тренировки в Студио Релакс са 9 вида, изцяло с различна концепция и заряд. Има силови, динамични, комбинирани и тренировки за деца. Разработваме сами концепциите спрямо физическата активност на спортуващите, уредите и аксесоарите в залата и спрямо безопасната и правилна методика за сформиране на тренировка. В програмите си добавяме винаги различни и „полезни“ упражнения.

7/ Груповите тренировки са в малки групи от 2 до 12спортуващи. Винаги инструкторите следят за правилното изпълнение на програмата. Те не спортуват с Вас. Тяхната задача е да Ви мотивират, надъхват и следят.

Защо процедури в Студио Релакс?

1/ Всички процедури в Студио Релакс за безвредни, безопасни и безболезнени.

2/ Продължителността им винаги е съобразена с изискванията и препоръките на фирмата производител.

3/ Студио Релакс работи с апарати, които имат за цел
    а/ да нарушат целостта на мастната клетка и да стимулират изчистването и;
    б/ да стимулират лимфната система, като я предизвикат по приятен и безверен начин да прочисти всички токсини по пътя си;
    в/ да предизвикат еластичността и колагена в тялото сами да произвеждат и възстановят себе си.

4/ Разработихме 4 вида комбинирани процедури за отслабване, оформяне и моделиране на тялото, които изцяло съобразихме спрямо потребностите и възможностите на клиентите си. Всички те вече достатъчно дълго време доказаха своята ефективност и потребност

5/ Масажите в Студио Релакс винаги са покривали нуждите на клиентите, които ни посещават. С времето развивахме и моделирахме тяхната ефективност и продължителност, така, че добавяйки масаж към някоя от процедурите ни или към тренировките да дава страхотни и завидни резултати за фигурата и кожата.

Съчетаваме и добавяме новости спрямо времето. Доказваме, учим и предизвикваме ефекта от спорта да носи само не страхотно тяло, но и перфектен душевен баланс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар