вторник, 5 февруари 2013 г.

АТАКУВАЙ ЦЕЛУЛИТА В КОМБИНАЦИЯ МАСАЖ И ТРЕНИРОВКА


Мануалният антицелулитен масаж служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Извършва се с помоща на специални техники и масла. 

По този начин се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. Освен че предизвиква разграждане на мастните клетки, той допринася за доброто моделиране на силуета.

Най-добрият вариант за добър успех - бърз, видим и траен, е когато масажът се комбинира с някои от другите методи за третиране на целулита.

Само масаж не е достатъчно ефективен, необходими са и тренировки. Ако се съчетаят в правилна последователност, освен че тялото ще се справи с целулита, то ще намали теглото си и ще се промени. Спортът е крайно необходим при антицелулитни програми, тъй като подобрява циркулацията на кръвта в крайниците, благодарение на което мазнините от мастните депа се пренасочват към вътрешните органи и в последствие се изхвърлят от организма.

Сами по себе си масажите и тренировките са идеален вариант за грижа за тялото, но за борба с целулита трябва да бъдат съчетани в подходяща програма. Спортът е не само полезен за здравето, но и важно оръжие в борбата с целулита. Той стимулира обмяната на веществата, а с нея и тази на мазнините.

Нашето различно и ефективно предложение в 5 стъпки:
1.Масаж  2. Втриване на гел/олио  3. Увиване с фолио  4. Тренировка  5. Масаж

Вашите добри резултати са нашата отлична реклама!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар