петък, 20 януари 2012 г.

Power Plate MDD - одобренo медицинско изделие

POWER PLATE® e високоефективен фитнес и медицински уред от високо качество притежаващ знака MDD /отличие за качество на медицинска апаратура в света/ Power Plate MDD се използва в много болници и университети по целия свят, които работят с най-добрите уреди за вибрации.

Целта на POWER PLATE® e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот.

Високоефективните POWER PLATE® уреди са лесни за употреба, спестяващи време и подходящи за всички хора независимо от възраст или физичeско състояние.


от 2002 г. и до сега: POWER PLATE® получава сертификати и печели отличия

1.2002г - Уред за естетика

2.2003г - Фитнес уред на годината

3.2004г - Уред за тонус за 2004 г.

4.2011г - Уредът получава и научно признание

Power Plate продължава да утвърждава реномето си на лидер при продуктите и услугите, свързани с Acceleration Training™. Това става и благодарение на факта, че международния директор на отдела за проучвания на компанията публикува глава, посветена на тренировките с вибрации в последния Наръчник за персонална фитнес тренировка на NASM (Personal Fitness Training Handbook).
Това е първият случай, в който в този престижен журнал бива поместена специална секция за работата с вибрации, като се прилагат различни видове упражнения.


5.2011/12г - Отличие CoolBrand®.

Вече е официално отново през 2011г Power Plate се нареди сред най-реномираните световни марки от калибъра на Apple, Ducati, Perrier-Jouët and Xbox.
Отличието CoolBrand® се дава на брандове, отличаващи се със стил, иновативност, оригинален подход, автентичност, желание за усъвършенстване и уникалност. При него еднакво важни са експертният подход и имиджът в обществото.

Тези награди са поредното доказателство, че Power Plate продължава да налага изключително високи стандарти в предлаганите от тях продукти и услуги, при които определяща е технологията Acceleration Training™

Уредите POWER PLATE® са много повече от обикновени уреди за упражнения и рехабилитация.
Освен безспорният ефект на пълноценно физическо натоварване,
процедурите с тях разтягат, укрепват, масажират и отморяват тялото.


Няма коментари:

Публикуване на коментар