сряда, 9 ноември 2011 г.

Защо тренировка c Power Plate!

Скорошно проучване на Power Plate и останалата част от фитнес индустрията, установиха и доказаха, че 20 минути упражнения на ден е всичко, от което имате нужда!
Тъй като Power Plate е вече почти от 1 година в Стара Загора, ние вече отчитаме ползите от тренировка продължаваща само 25 минути.

Според Американския колеж по спортна медицина (ACSM), 20 минути с високо интензивна тренировка е толкова добра, колкото 40-45 минути с по-ниско темпо.

Това е още едно потвърждение, че Acceleration Training е чудесно допълнение към вашата фитнес рутина. И така, какво точно имаме предвид,
когато казваме "Acceleration Training".
Всъщност това означава, че можете да получите същите резултати, в по-кратък период от време. Това е, защото вибрациите, предавани чрез уредите Power Plate активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите.
Максималното въздействие се постига чрез насочване на тези контракции в различни посоки, защото Power Plate уредите се движат във всички възможни посоки – точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави.
Благодарение на тази интензивност, мускулите използват между 95-97% от капацитета си, което ги предпазва от стареене и отпускане.

Какво друго е забележително?
Има неоспорими независими научни доказателства, които показват потенциала на машината Power Plate, да помага за изграждане на сила и тонус, на гъвкавост и равновесие, за подобряване на костната минерална плътност и дори в помощ в загубата на тегло и намаляване на целулита.
(виж ПОЛЗИ в http://www.powerplatestz.com)

Може да звучи твърде хубаво, но е истина?
Е, за съжаление това не се постига като просто си стоите върху вибриращата платформа. Вие трябва да се положите и някои усилия и разбира се, да се храните здравословно и да спазвате Вашата програма до края. Както всичко в живота, колкото повече усилия вложите, толкова резултатите ще са по-добри!

Няма коментари:

Публикуване на коментар