петък, 4 ноември 2011 г.

Вече е официално – Power Plate се нареди сред най-реномираните световни марки от калибъра на Apple, Ducati, Perrier-Jouët and Xbox.


Отличието CoolBrand® се дава на брандове, отличаващи се със стил, иновативност, оригинален подход, автентичност, желание за усъвършенстване и уникалност. При него еднакво важни са експертният подход и имиджът в обществото.

В публикуваната тази седмица на сайта на CoolBrand програма за 2011/12 г. присъстваше и Power Plate (Power Plate features). Освен това марката ще бъде включена в книгата 2011/12 CoolBrands book. Статутът, на който се радва CoolBrand е магнит за привличане на клиенти в цял свят и освен това е прекрасна основа за развиване на успешни маркетингови и ПР кампании. На логото, упоменаващо спечелването на наградата, е вписана годината на получаването й (2011/12), защото винаги е престижно да се знае кога е положено едно добро начало.

Ежегодно, само 500 компании биват избрани за получаване на отличието CoolBrands от Експертния Съвет (Expert Council) и независими британски граждани. Подбраните фирми не плащат, нито лобират за получаването на тази чест. Листа от 1250 марки бива съставена от независими доброволци на Експертния съвет, които са хора от всички сфери на живота като музика, изкуство, мода, медии, дигиталния сектор и бизнес средите.

Номинираните с най-слаб резултат (около 40%) биват елиминирани, а останалите се представят на вниманието на над 2100 британски потребители от цялото Обединено Кралство, които трябва да изразят мнението си относно качеството на произвежданите продукти. Събират се оценките на членовете от Експертния Съвет (70%) и този на обикновените граждани (30%) и първите 500 компании се окичват с CoolBrand статуса.

Тази награда е поредното доказателство, че Power Plate продължава да налага изключително високи стандарти в предлаганите от тях продукти и услуги, при които определяща е технологията Acceleration Training™. Надяваме се, че оказаната ни чест ще бъде от полза и за вас в усърдието ви да популяризирате марката ни и в желанието да доставите на вашите клиенти първокласното обслужване, което заслужават.

Няма коментари:

Публикуване на коментар