четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Звездите, ползващи Power Plate, се увеличават с всеки изминал ден


Списъкът с прочути фенове на апаратите Power Plate® не спира да расте, което може да е единствено в помощ на вашия бизнес.

Никол Шерцингер, бившата лидерка на Pussyсat Doll’s и настоящ съдия в щатското издание на тв шоуто X Factor, също попада сред звездите вманиачени по използването на уредите на английската марка, разкрива US Weekly. Таблоидът включва и интервю с личния треньор на певицата Адам Ърнстър.

„Тя е отдаден фен на бранда, защото може да почувства натоварването върху мускулите си докато тренира“, споделя тренерът.

„Апаратите на Power Plate® предлагат изключителна ефективност за възможно най-кратки срокове от време, което е от страхотна полза за хора като Никол, които винаги са притиснати от времето. Якото е, че уредите позволяват различна степен на натоварване и правят дори на пръв поглед статични упражнения като клековете да изглеждат брутални. За нея не е достатъчно да тренира здраво – тя дори иска да почувства болката от пренатоварването!“

X Factor в САЩ се радва на огромна аудитория и интересът към участниците и съдиите е небивал. Публиката следи със затаен дъх всеки техен ход и тренировките на Шерцингер с апаратите на британската марка са станали достояние на милиони зрители.
На сайтът FitSugar.com може да се наблюдава и видео с Адам Ърнстър, освен това на уебстраницата на сп. OK! също може да се прочете информация относно начина на трениране на тъмнокожата перла.

Освен това друг ярък представител на музикалната сцена: Дани Миноуг, издаде своята нова книга My Style, в която изрично упоменава, че работи с машините Power Plate. Тя е отдавна е почитател на нашите продукти и ги използва регулярно.

“Винаги съм била голям фен на ефективността, с която Power Plate поддържа костите ми тонизирани и здрави. Добавяйки няколко кратки сесии към нормалния ви режим на трениране, можете да преочертаете контурите на тялото си, а бързите резултати правят устройствата идеални за онези, които нямат на разположение кой знае колко много време“, заявява по-малката сестра на Кайли Миноуг.

Важно е да се отбележи, че нито една от двете не е рекламно лице на Power Plate®, а просто споделят опита си от тренировките с апаратите на марката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар