вторник, 8 ноември 2011 г.

Целулитът е бич за съвременната жена.

Съществуват хиляди методи за борба с целулита, като един от тях е масажът с мед. Плюс при този вид маса е, че можете да си го направите в домашни условия.

Целулитът е разглеждан като козметичен дефект или дерматологично заболяване. Той се образува при нарушение в клетките, намиращи се в мастната и съединителната тъкан. С нарастване на възрастта, предразположеността към целулита се увеличава.

Той засяга предимно дамите и от него страдат жени, както с наднормено тегло, така и жени с нормална телесна маса. Според статистиката в България около 79% от нежния пол водят борба с целулита. Оформянето на целулитни депа може да доведе до циркулационни нарушения, причиняващи лимфна или венозна недостатъчност.

Причините за появата на целулита могат да бъдат много - предразположеност, неправилно хранене, липса на физическо натоварване, прием на неподходяща контрацепция, отпускане на кожата и др.

Въздействието на POWER PLATE: Подобрeнoто кръвообращение, стимулирането на лимфния дренаж и други фактори спомагат за намаляването на целулита.

3 коментара:

  1. Здравейте,
    Искам да Ви попитам само антицелулитни масажи могат ли да се правят на уреда?
    Имам целулит, а не съм спортист, така че си "търся лесния начин"
    Ако има напишете Ви моля колко е продължителността, как се правят и колко струват?
    Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  2. Да има!!! Уредите Power Plate се използват, както за натоварване, така и за разтягане и масаж. Във Вашият случай за Антицелулитен масаж.
    Това е едно приятно и стимулиращо кръвообръщението изживяване, както казвате и Вие по "лесния начин".
    7 са зоните, на които наблягаме:
    предна, задна, вътрешна и външна част на краката, дупе,корем и ръце. На всяко от местата с продължителност 3 минути и програма за минимум 24 масажа(би било безсмислено за по-малко процедури). Естествено за това няма как да Ви отговорим колко пъти ще са Ви достатъчни. За всеки масаж се използва и антицелулитен гел с цел по-добрите резултати. Масажите също като тренировките може да се правят 2 до 3 пъти седмично, като е необходим интервал между 2 масажа минимум 48 часа.Цената на една процедура е 20 лв, а при пакет от 24 процедури-15лв. Благодарим за хубавият въпрос, очакваме Ви ако ли не в нашето студио то поне в нашият Blog. Хубав ден

    ОтговорИзтриване
  3. Блога ви е изключително интересен и се радвам, че ни пишете и помагате на всички нас жените как да се отървем от тази така наречена портокалова кожа, която е освен неприятна на допир е и издайническа когато облечем някоя по тясна дреха и се очертае тази кожа.Тук ни предлагате интересни технологии и наистина освен спорта няма как да не се обърнем и към подобни процедури и масажи за да се отървем веднъж за винаги от тази кожа.

    ОтговорИзтриване