понеделник, 7 ноември 2011 г.

ВАШИТЕ ОТЗИВИ ЗА POWER PLATE..........И СТУДИО РЕЛАКС.

" Като човек, който тренира, но обича новостите Ви препоръчвам горещо Power Plate!
Това не е фитнес уред, това е уред – иновация!
При тренировка 25 мин получавате необходимото мускулно натоварване на всеки един от мускулите на Вашето тяло.

Power Plate не е уред за отслабване, това е уред с грижа за Вашето здраве.
След професионалната тренировка, дори и само за 25 мин усещам мускулите си активирани, имам тонус и се чувствам прекрасно.
За разлика от фитнес залата в Power Pate Студио Релакс цари спокойствие, индивидуален подход и невероятен професионализъм от инструктора – Жана.

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСЕОТДАЙНОСТТА И ОПТИМИЗМА, КОИТО РАЗДАВАШ ОТ СЪРЦЕ!!!"

G. Furnadzhieva,2011



"ЗДРАВЕЙТЕ, МИЛИ ХОРА!
Казвам се Мария и искам да споделя с Вас впечатленията си от уреда POWER PLATE.
Ще Ви разкажа историята на моята дъщеря – Анна-Мария, която е на 14години и “срещите” и с този уред.

Дъщеря ми Анна-Мария има проблеми с килограмите. Пробвали сме много варианти, за да корегираме теглото и, но винаги стигахме до някъде и търпението ни се изчерпваше, а проблемът си оставаше и даже се задълбочаваше. В един прекрасен ден аз - нейната майка се зачетох във вестник “Бизнес поща” и попаднах на интересно предложение – отслабване с уред , непознат за мен. Няма да изпадам в подробности, а само искам да Ви кажа, че уредът сам по себе си е уред, който чудесно си върши работата.

По-интересното е ,че там в залата ние с Анна-Мария се запознахме с невероятната Жана, която преобразява детето ми/ вече четири месеца-три пъти в седмицата / не само с невероятния Power Plate, но и с перфекционизма си на инструктор, диетолог и най – вече човек! Благодаря ти Жана !

Горещо ви препоръчвам да посетите Студио Релакс- POWER PLATE, ако искате да сте във форма – физическа и емоционална !"

Мария Генова



"Искам и аз да споделя мнението си за фитнеса с уреда Power Plate и невероятните последици след това.
Аз сам на 42 год. Никога не съм била много пълна, но напоследък качих няколко килограма, които трайно се установиха върху мен. В добавка на това целият ми работен ден минава зад бюрото пред компютъра. Бях убедена, че трябва да ходя на фитнес, но…..имаше доста „но”. Все не можех да намеря 2-3 свободни часа за фитнес залата. Освен това винаги се притеснявах, че ако отида там не зная какви точно упражнения трябва да правя. Плашеха ме и многото трениращи там с идеални тела. А може би просто си намирах оправдания.
Преди 6 месеца една приятелка ми даде рекламна брошура на Студио „РЕЛАКС” в Стара Загора. В нея се предлагаше фитнес с уреда Power Plate. Реших да се обадя и да си запазих час. Не знаех какво да очаквам и с какво ще се сблъскам. Във форумите прочетох доста противоречиви мнения за Power Plate.
В Студио „РЕЛАКС” ме посрещна управителката на студиото - Power Plate инструктора Жана Илиева. Тя проведе с мен индивидуална консултация в която подробно ми разясни как работи Power Plate и как въздейства върху тялото.
Тренирам от м.май и сега с чиста съвест мога да кажа, че това е моят фитнес. Едва ли ще мога да посоча всички положителни ползи от уреда Power Plate. След всяка тренировка се чувствам лека като перце, преизпълнена с енергия и тонизирана. Работоспособността ми е силно повишена. Настроението ми е винаги приповдигнато. Откакто тренирам съм силна, здрава и не боледувам. Вече видимо фигурата ми е по-стегната и дрехите ми стоят по-добре. Целулитът ми намаля, а кожата ми е по-гладка и стегната. Чувствам се по-млада.
Вече тренирам 3 пъти седмично и това ми доставя истинско удоволствие. Най-много ми харесва, че тренировките са индивидуални и под непрекъснатото наблюдение на личния ми треньор – Жани. Отнема ми само 30 мин.,а накрай има задължително разтягане на мускулите и масаж, което е истинско блаженство след натоварването.
От 1 месец сам и на хранителен режим. Той ми беше съставен от Жана Илиева, която освен Power Plate инструктор е и диетолог. Хранителният режим е изготвен специално за мен, като е съобразен с индивидуалните ми характеристики и изисквания. Съчетанието Power Plate и хранителен режим има още по-голям ефект в борбата ми с излишните килограми.
Не знам дали съм пристрастена, но сега мога да се лиша от кафе с приятелки, но не и от тренировките с Power Plate. Е, в действителност не се налага да се лишавам от нищо, защото Power Plate ми отнема само 30 минути."

Бойка Тончева



"Посещавам Power Plate Студио Релакс от половин година вече и съм много доволен от тренировките и резултатите до момента. От началото досега осезателно повиших силата и издръжливостта си, като в същото време успях да сваля и няколко килца.
Всичко това благодарение на уникалния според мен уред Power Plate и благодарение на професионализма и упоритостта на инструктора. Горещо препоръчвам на всеки да опита и да подобри физическото си и здравословно състояние."

Стефан Нонов


"Тренирам от началото на април на уреда Power Plate в Студио Релакс и се чувствам невероятно. Излишните мазнини в тялото ми се стопиха, целулитът ми изчезна нацяло, тялото ми се стегна и придоби спортен вид, тонуса и издражливостта ми се увеличиха многократно.
Треньорката ми е невероятен професионалист и върши всичко с много желание.
Най-важното е, че към всеки подхожда строго индивидуално, според това, което трябва да се постигне.
Тренирам с голямо удоволствие, по време на тренировката пулса ми остава равномерен, не чувствам голяма умора, макар че в същото време натоварването е доста голямо. Харесва ми също, че чрез тренировките на уреда пестя и много от времето си.
Опитайте и Вие, убедена съм че ще Ви хареса!"

Октомври,2011, Христина

7 коментара:

  1. Можете да добавите и Ваше мнение по отношение на тренировките с уредите Power Plate.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте!
    Аз тренирам на уреда вече 5 месеца и това ми се отразява много добре.Няма как да ви обясня всички ползи от тези тренировки само в един кратък коментар,за това ви съветвам да опитате поне веднъж(макар,че е недостатъчно)за да добиете представа за нещата и да направите разлика между POWER PLATE и всички останали уреди .Аз имам проблеми с кръста от доста време и съм опитвала различни неща,но откакто тренирам се чувствам значително по-добре .
    И не на последно място да спомена прекрасната инструкторка Жана,която е невероятна-заредена е с много положителна енергия,работи с амбиция и има ясна цел-която съвпада естествено с вашите желания.

    Ноември 2011 , Галя

    ОтговорИзтриване
  3. Единствено за уреда и инструсторката мога да кажа само положителни неща.Мога да изразя мнение,защото аз тренирах три пъти в седмицата,натоварването е максимално и резултатите се появиха след четвъртата тренировка,просто не трябва да се отказвате и трябва да следвате инструкцийте на Жани,успехът няма да закъснее.
    Веселина Донева

    ОтговорИзтриване
  4. Всички знаем колко скучни са понякога упражненията, които трябва да правим ежедневно,колко усилия и време са необходими,за да видим първите резултати на промяна в тялото ни.Дори да сме упорити и отдадени на спорта, винаги се случва да се стигне до един момент, в който си казваме „нямам време, не ми се занимава вече или не виждам бърз ефект”. Тогава трябва да променим или начина, по който тренираме,или самата тренировка. Това направих и аз, посетих Студио „РЕЛАКС” и замених досадните упражнения от фитнеса с тренировка на Power Plate .И не сгреших.
    Този път надеждата ми за видим ефект за кратък период от време се оправда. Треньорката Жана Илиева, ми даде увереност, че мога да моделирам тялото си и успя да ме мотивира да бъда все по-упорита.А уреда Power Plate e уникален. Ползите,които открих от него са толкова много и най-важното са видими. За тренировка само от 25 минути ,успявам да натоваря всяко едно мускулче от своето тяло. Нямах и представа колко много са те Кожата ми е видимо по-стегната,започнах да оформям релеф,а талията ми намаля и това само за три месеца. Но най-важното за мен е, че след тренировка се чувствам чудесно,много тонизирана и пълна с енергия.А ефекта както всички знаем става още по-видим, когато съчетаем спорт с правилно хранене. Винаги съм смятала,че не мога да спазвам стриктно диета, но това се промени след като Жани ми изготви хранителен режим. Няма да повярвате, но той е само с храни,които обичам и въпреки това резултата е налице, храня се по седем пъти на ден и свалям килограми. Звучи невероятно,но е така.Трябва сами да се убедите. Студиото е прекрасно, там се чувствам много комфортно.Няма други хора, треньорката е до мен през цялото време, спокойна съм и мога да се отпусна и раздвижа. Направете го и Вие ,няма да съжалявате!

    Нина Стратиева , Ноември , 2011

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте,
    Искам да Ви споделя своето мнение за уреда Power Plate, защото аз съм много доволна и смятам, че уреда и тренировките с него могат да бъдат полезни на много хора. Тренирам от 10.03.2011 - 2 пъти седмично (е понякога и 1веднъж седмично, но рядко).
    Нямам много излишни килограми, но знаете винаги няколко по-надолу е по-добре. Ходила съм преди това на фитнес доста дълго време, като няма да Ви обяснявам какво съм правила в залата – сама каквото ми дойде на ум.
    Когато започвах тренировките с уреда Power Plate подходих малко с недоверие. В началото 25 мин за тренировки ми се струваше твърде кратко време (знаете във залата сме поне 2 часа), но скоро психиката ми се пречупи спрямо натоварването. Считам, че имам добра мускулатура, но явно нямах достатъчно издръжливост.
    Какво имам предвид ли?
    Когато имаме издръжливост в мускулите, която аз постепенно във времето придобих можем да издържаме на по-голямо натоварване, както по време на тренировката така и в ежедневието.
    Както казах и по-горе, не съм пълна, но...............сега разликата е следната.
    Всички мои познати, които виждам казват:
    „Какво си направила свалила си сигурно поне едно 10 кг.” или „Тялото ти се е променило”
    А истината е само някакви си 3, 4 кг. но мазнините, които се бяха настанили навсякъде равномерно по тялото ми сега ги няма.
    Зная, че всеки от нас има различни цели, а това ми харесва и в Студио Релакс. Тренировката е за мен, с моите възможности и с упражнения за цялото тяло, но с акценти на местата, които трябва да се „коригират”.
    Доволна съм, че на тренировка съм сама и ми харесва да си имам личен треньор - Жана, който се грижи за моята тренировка правилно и целенасочено, за което й благодаря от сърце! Когато имаш до себе си такъв професионалист като Жана, който знае възможностите на уреда, ползите от него и как да ги прилага върху всеки трениращ, резултатите са сигурни.
    С тренировките кожата ми се изглади чувствително, както и целулитът ми намаля. Уреда има много ползи за здравето ми, не само за външният ми вид. Координация, равновесие, намаляване на стреса, които мисля е във всяко едно ежедневие. Сега считам, че мога да изкарам работният си ден значително по-леко.Сега аз самата се харесвам – харесвам се не само когато се погледна в огледалото, но и затова че съм стегната, работоспособна, издръжлива. Сега в мен и в тялото ми има живот.
    На хранителен режим съм от септември и мисля, че така резултатите се ускориха. Режимът ми бе съставен от Жана и е с моите предпочитания за храна, съобразен е с работния ми ден и с това кога тренирам. Харесва ми усещането да ядеш често, да си сит, като същевремено с това не си нито гладен, а и не ти е тежко.
    Хубаво е!
    Така помагам както на стомаха, така и на косата, кожата и ноктите си.
    Мога да пиша много, но..........отидете и опитайте!!! Така ще е най-добре!
    За себе си бих казала с 2 думи:
    „АЗ СЪМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛНА, ЧЕ ОТКРИХ ТОЗИ СПОРТ И СТУДИО РЕЛАКС”

    Н.Тенева

    ОтговорИзтриване
  6. Посещавам студио "POWER PLATE" гр.Стара Загора от месец юли два пъти седмично.
    Работя активно по програми подготвени от инструктора Жана.
    Чуствам се страхотно за годините ми ( над 50 ).
    Доказателство за тези думи са все по-добрите метричните данни, които се регистрират при всяко следващо измерване, а също така съм изпълнен с енергия и бодър дух.
    POWER PLATE е уникален уред, който под професионалното ръководство на добрия инструктор ти дава възможност да посрещнеш всички предизвикателства на тежкото ежедневие.

    АСЕН

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте,
    Моето мнение за Power Plate е отлично!
    Тренирам от мига, в който този уред бе доставен в града благодарение на амбициозна и умна личност, която с поведението си и начина си на трениране ме накара да се влюбя, както в тренировките, така и в уреда.
    За мен е прекрасно, че ми отнема малко време, а ефекта е поразителен! Имайки предвид, че замисъла за уреда е направен за космонавти, това ме кара да се чувствам специална и още повече, че той ми помага за хормоналното равновесие, настроение, самочувствие и тонус. Благодарна съм много, че освен треньор намерих и приятел, което от друга страна прави тренировките ми невероятни.
    Пожелавам на Жани да бъде все така всеотдайна, слънчева и да с грижи за нас не само чрез тренировките, но и със съставянето на хранителните режими,така че освен да изглеждаме добре да живеем и се храним здравословно!!!
    Благодаря ти Жани, за това, че мислейки за нас се квалифицира и като диетолог, за да имаме стройни фигури и подобаващо самочувствие!
    С поздрав: Вани Йорданова

    ОтговорИзтриване